Doe enkel dingen die je leuk vindt

en waar je achter staat

Tjerk Hutting

Over Hutting Yachts


 

Het team van Hutting Yachts - ervaren scheepstimmerlieden, meubelmakers, jachtschilders, monteurs en de directie - haalt de dagelijkse arbeidsvreugde uit het leveren van hoogwaardig vakwerk. Laat ons maar bevlogen en bekwaam zijn. Daar bent u als opdrachtgever bij gebaat en ontlenen wij onze reputatie aan.

De mensen die bij ons een jacht laten bouwen, maken de realisatie mee van een lang gekoesterde droom. Ze hebben er veel over gelezen, meestal lang gewikt en gewogen en zich voorgesteld hoe het is om langs de Spaanse kust te zeilen, voor anker te liggen in Noorwegen genietend van het noorderlicht of op  avontuur in het Caribisch gebied. Wij leggen onze ziel en zaligheid in het bouwen om deze dromen te verwezenlijken. Dat is zowel voor de opdrachtgever als voor ons telkens weer een bijzonder proces wat wij  zo perfect mogelijk willen laten verlopen.

 

“HUTTING YACHT: DIE ROLLS-ROYCE DER OZEANE”

K. BARTELS (WELT AM SONNTAG)

 

Zo werken we


 

Vanaf het moment dat u zich bij ons oriënteert, tijdens de ontwerpfase en de bouw tot ver na de oplevering van uw nieuwe jacht, kunt u rekenen op onze begeleiding en zorg. Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dat is zowel voor u als ons een feestje: u ziet uw droom werkelijkheid worden en wij zijn er trots op u te laten zien wat we tot dusver gebouwd hebben. Na de tewaterlating gaan we met u varen en maken u vertrouwd met de mogelijkheden van uw jacht. De weken daarna beschikt u over een ligplaats bij de werf, zodat we u op elk moment ter zijde kunnen staan. Na gedegen vakwerk volgt gedegen service. Komt u bij ons voor een refit of onderhoud, dan kunt u rekenen op dezelfde aandacht, want details bepalen perfectie en perfectie bepaalt onze reputatie, ook als het om een simpele onderhoudsbeurt gaat.

 

Hechte band


 

Bij Hutting Yachts houden we graag tot in lengte van jaren een hechte band met onze klanten. Wij leren van uw ervaringen en u bepaalt mede onze reputatie. Als lid van de ‘familie’ kunt u rekenen op een jaarlijks evenementenprogramma, waaronder de traditionele Hutting Yachts Seizoenstart met toertocht, workshops en de informatieve Cruising Day. Prima gelegenheden om in ontspannen sfeer ervaringen en inspiraties te delen met andere Hutting eigenaren en bij te praten met ons. Wat dat betreft kunnen wij onszelf een familiebedrijf noemen.

 

De eigenaar vaart er mee

maar voor het gevoel

blijft het ons schip

Jacob Hofstra (jachtbouwer Hutting Yachts)

Zo begon het in 1975


 

In Akkrum in een werkplaatsje zonder verwarming, toilet of telefoon, bouwde Tjerk Hutting vanaf 1975 zijn eerste houten wedstrijd zeiljachten. Vele van deze jachten wonnen belangrijke wedstrijden zoals nationale kampioenschappen en de sneekweek, met als gevolg dat orders voor de fraai afgewerkte Hutting wedstrijdjachten niet uitbleven. Om in aluminium te kunnen bouwen en meer service te kunnen bieden, opende Tjerk begin 1993 de huidige werf in Makkum. Sinds die tijd is Hutting Yachts wereldwijd uitgegroeid tot een begrip onder zeezeilers, die weten dat de zee niet aan mode doet en dat gedegen kwaliteit een investering is voor de lange termijn. Hutting jachten kunt u tegenkomen van Groenland tot Grenada en van Miami tot Mallorca.

historie_1.jpghistorie_2.jpghistorie_3.jpghistorie_4.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Aan verrassingen

tijdens uw langeafstandstochten

heeft u immers geen behoefte

Laatste nieuws
Reisblogs
Wiedekamm Stormvogel

Haverkamp Polaris

Contactgegevens

Bezoekadres:     Stienplaat 3, 8754 HE Makkum
Telefoon: +31 (0)515 232023
Fax: +31 (0)515 232853
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hutting.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Social Media